Afdrukken

Nu het er op lijkt dat in ieder geval in september weer meer mogelijk gaat zijn op het gebied van Darten en de bijbehorende horeca wordt het tijd om de darters in Groningen te informeren van de stand van zaken rond de D.O.G.D.

Om te beginnen bestaan we nog en kunnen we volgend seizoen waarschijnlijk weer opstarten, dit is naast overheidssteun, te danken aan de vele leden die er voor hebben gekozen om geen contributie terug te vragen. De leden die de contributie niet hebben teruggevraagd hoeven voor het seizoen 21/22 geen contributie meer af te dragen. Zonder jullie als leden had de D.O.G.D. het waarschijnlijk niet gered omdat er meer kosten zijn dan alleen loonkosten.

Hoe gaat het nu verder!?

De inschrijving voor seizoen 21/22 zal binnenkort worden gestart en zal lopen tot 31 juli 2021. Informatie zal binnenkort worden gepubliceerd.

Er hebben zich een handje vol vrijwilligers gemeld in de afgelopen periode, Eddy gaat vanaf nu contact met hun opnemen, dit was eerder weinig zinvol. Wat er nu toch echt nog ontbreekt zijn vrijwilligers die de belangrijkste functies van de D.O.G.D. bekleden. We hebben het over de vacatures Voorzitter en Penningmeester tot op heden zijn deze niet ingevuld. Het enige bestuurslid Eddy, de officemanager Ria en ik Edwin doen een dringende oproep aan onze leden om in eigen omgeving te kijken of hier geschikte kandidaten tussen zitten.

Het bestuur van de D.O.G.D. zal, zodra dit mogelijk is, een ALV moeten uitschrijven om de toekomst van de D.O.G.D. veilig te stellen. Naast de financiële consequenties, zal er ook besluiten moeten worden genomen over de functie van officemanager (pensioengerechtigd) en welke gevolgen deze besluiten hebben op de algemene bedrijfsvoering.

Tot slot; in de afgelopen periode heb ik er zorg voor gedragen dat alle onze wettelijke verplichtingen voldaan zijn en waar mogelijk subsidie aangevraagd voor ondersteuning, helaas is alleen de NOW regeling op ons van toepassing geweest. Deze zijn keurig aangevraagd en toegekend, de NOW 5 is nu in aanvraag. Nu bekend is dat er nog een volgende steun periode wordt ingevoerd zal ik ook daar de aanvraag voor regelen.
Zoals eerder al aangegeven is mijn inzet niet eindeloos en zal er na de start van de competitie anderen zich moeten gaan bemoeien met de bestuurlijke gang van zaken van de D.O.G.D. Tot die tijd zal ik, waar gewenst, het bestuur voorzien van adviezen, maar maak geen deel uit van het bestuur. Ik ben voor de komst van corona al afgetreden als bestuurslid het wordt nu ook echt tijd dat anderen het over gaan nemen.

Wil je je aanmelden voor het bestuur of als vrijwilliger neem dan contact op met Eddy Zuur, via het mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Op verzoek van de D.O.G.D.

Edwin Dodde