Na een jaar waarin er niet tot nauwelijks is gedart in competitieverband is voor het aanstaande seizoen (2021/2022) het de competitieleider en de Office Manager wederom gelukt om een competitie in te delen voor jullie. Ieder jaar is dit weer een redelijk grote klus, maar ook dit jaar is het de Office Manager en competitieleider weer gelukt.

Voor het komende jaar staan we wederom voor een aantal uitdagingen binnen de D.O.G.D., een van de uitdagingen is het huidige beleid van de Nederlandse overheid met betrekking tot de horeca. Daar het gros van de wedstrijden binnen de competitie van de D.O.G.D. gespeeld wordt binnen een horeca gelegenheid, hebben we besloten om de competitie dit jaar te starten in oktober. Speelweek 1 zal, zoals het nu lijkt, gespeeld gaan worden in de week van 18 oktober 2021.

Een van de andere uitdagingen voor het komende seizoen is de hoeveelheid teams welke zich momenteel ingeschreven heeft voor de competitie. We starten de competitie met 91 teams, verdeeld over 4 divisies. Hierdoor hebben we in de tweede divisie een poule minder.

In de derde divisie is momenteel nog ruimte voor 5 additionele teams, dit kunnen teams zijn die al eerder competitie gespeeld hebben, zich nog niet ingeschreven hebben, of compleet nieuwe teams.

In de komende periode zullen we binnen de D.O.G.D. het huidige beleid in de gaten houden, mochten er veranderingen zijn welke invloed hebben op onze competitie of andere D.O.G.D. zaken, dan zullen we jullie hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.

Toch aan het einde nog een kleine disclaimer:

Genoemde data zijn haalbaar, onvoorziene omstandigheden daargelaten. Een van de onvoorziene omstandigheden is het beleid van de Nederlands overheid, hierop hebben we als bond geen invloed. We hebben hier echter wel rekening mee te houden en opvolging aan te geven. Mocht er dus iets zijn waardoor we andere data moeten gaan communiceren, houdt er dan rekening mee dat wij hier net zo van zullen balen als jullie.

Heb je vragen, wil je de D.O.G.D. helpen, wil je een team inschrijven of heb je iets anders te melden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de juiste persoon zal je bericht beantwoorden.

Als kleine afsluiting, nog even een klein voorstelrondje van mijn kant. Zo vlak voor het begin van het seizoen ben ik gestart als competitieleider. Zelf dart ik ook voor de D.O.G.D. met En Door!!!, waarmee we het laatst gespeelde seizoen gespeeld in de 1ste divisie en ons daarin gehandhaafd hebben.

Op naar een leuk en sportief seizoen!

 

Hans Honebecke

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.