Afdrukken

Allereerst wensen wij (bestuur DOGD) een ieder een gelukkig nieuwjaar, met hierin hopelijk weer reguliere competitiewedstrijden.

Zoals inmiddels wel bekend is, heeft de overheid aangekondigd de huidige maatregelen te verlengen t/m 14-01-2022. Het verlengen van de maatregelen zorgen onverminderd voor een grote impact op onze belangrijkste partners in de competitie, de horeca, welke momenteel gesloten is voor zaken als onze competitie of regulier bezoek.

Hierdoor hebben we besloten om de competitie t/m 14 Januari 2022 stil te leggen. De hervatting van de competitie zal, zoals het nu lijkt, zijn in de week van 17 Januari 2022. Om het mogelijk te maken om een volledig seizoen te spelen in een paar maand minder dan gepland, is besloten om de bekercompetitie te laten vervallen. Dit is een vervelend besluit, maar we gaan er van uit dat onze leden hiervoor begrip hebben.

Zodra er duidelijkheid is over de planning van de rest van het seizoen, dan zal er een update van de wedstrijddata in Teambeheer worden doorgevoerd. Deze zal dan vrijwel direct te zien zijn op de website van de DOGD.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande, schroom dan niet en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of stuur een bericht via Teambeheer naar de competitieleider.