Iedereen bedankt voor zijn/haar reactie op het optie 1/optie 2 vraagstuk. Meer dan de helft van de captains heeft hier op gereageerd, en heeft een duidelijk beeld gegeven van de verdeling.

De verdeling van de gemaakte keuze:

Optie 1 (2x 2 singles, 2x 2 koppels, 1x Teamgame)   : 80%

Optie 2 (4 singles, 2 koppels, 1 Teamgame)               : 10%

Uitstellen: 10%

Zoals het nu lijkt (gelekte berichten) is de kans groot dat we na de persconferentie van 15 februari a.s. weer op de vertrouwde manier (lees: minder gehaast) kunnen darten in de horeca.

We zullen deze en volgende week hard bezig om de competitieagenda op te stellen, en een herstart te realiseren op 21 februari 2022. Dit is een week na de persconferentie, waardoor de kans groot is dat we gewoon kunnen darten. Hierbij zouden we wel graag een slag om de arm willen houden, mocht de openingstijden niet verruimd worden, dan is het wel de vraag aan jullie om te zorgen dat je voor 22:00 klaar bent met je wedstrijd (optie 1 was hierin een voorbeeld, hierin kan een ieder natuurlijk in overleg met de tegenstander ook een andere draai aan geven).

Al met al zijn we blij dat er eindelijk licht lijkt te komen aan het einde van de (dart) tunnel, en dat we weer kunnen darten op een redelijk normale manier.

Graag zou ik wel nog van deze mogelijkheid gebruik willen maken om aan te geven dat we in de agenda met veel zaken rekening moeten gaan houden, denk hierbij o.a. aan:

- darten in een week met een feestdag

- verschuiven van de promotie/degradatie wedstrijden naar september

- verschuiven divisiekampioenschappen naar september

Bovenstaande punten zijn momenteel nog niet bekend, maar zullen wel meegenomen worden in de agenda. Verdere berichtgeving hierover zal volgen zodra hier meer over bekend is. Onze eerste prioriteit zal zijn dat er vanaf 21 februari weer gedart kan worden in competitie verband.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt voor jullie geduld en reacties!

Met sportieve groet,

Hans

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.