Zaterdag 1-6-2024 werd het kwalificatie toernooi gehouden voor de NDB-Masters. Er waren 18 heren en 4 dames die de strijd met elkaar aangingen voor een ticket. De dames gingen in 1 poule van 4 uitmaken wie de 2 tickets zouden winnen. De heren werden verdeeld onder 2 poules van 4 en 2 poules van 5.

Bij de dames wist Jaynie Bloem met 3 overwinningen 1ste te worden. Ria Bakker werd met 2 overwinningen 2e. Melissa Edes werd met 1 overwinning 3e. Ria ziet af van haar ticket vandaar dat die doorschuift naar de nummer 3 Melissa. 

Bij de heren kregen degene die de finale wisten te behalen een ticket. Ondanks 18 heren was het niveau weer hoog. Zware poules en veel spannende wedstrijden waren er gisteren weer genoeg. Met maar liefst 12 finishes van boven de 100 liet men zien dat er niet veel gemist kon worden. De hoogste finish van de avond kwam op naam van Mike van der Veen die in de verliezersronde finale een 170 wist te gooien. In de winnaarsronde wisten Simon Boiten en Hendrik Mennega de finale te behalen door beide finales met 4-0 te winnen. 

De uiteindelijke stand in de winnaarsronde:

1. Simon Boiten

2. Hendrik Mennega 

3. Luke van der Kwast

Verliezersronde:

1. Mike van der Veen

2. Jilmar Stel

3. Stefan Edes

Wij willen iedereen weer bedanken voor een gezellige en sportieve avond. Het barpersoneel van Speeltuinvereniging F.E.O bedanken voor de goeie service. We zijn tevreden over hoe dit seizoen is verlopen en gaan volgend seizoen dit voortzetten. Zodra de informatie er is wordt dat gedeeld via de gebruikelijke kanalen. 

Winnaars NDB-Masters TicketsIMG 20240602 WA0065

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.