Allereerst willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook er voor hebben gekozen om te wachten op nadere berichtgeving vanuit de bond en/of hun steun hebben toegezegd!

In eerdere berichtgeving hebben wij aangegeven dat wij alleen contributie kunnen terugbetalen aan de persoon die het heeft overgemaakt. Dit is om te voorkomen dat er onduidelijkheid kan ontstaan van wie het lid zijn contributie kan terug verwachten en wij als bond geen dubbele aanvragen krijgen. Dit blijft nog steeds van kracht, vraag alleen contributie terug als je dit ook zelf hebt overgemaakt.

Het is erg lastig om een plan te bedenken hoe je voor alle leden van de D.O.G.D. in deze tijd een ALV kan houden. Op dit moment mag er nog voor maximaal 100 personen een bijeenkomst worden georganiseerd, maar de verwachting is dat dit morgen naar 50 worden teruggebracht. Dit maakt de uitdaging nog groter. De locatie die wij normaal gebruiken, FEO, kan maximaal 40 personen huisvesten binnen de corona regels. We kunnen ook zo 1,2,3 geen alternatieve locatie bedenken, die een grotere groep kan huisvesten onder dezelfde voorwaarden. Daarnaast heeft FEO aangegeven dat zij wel kijken naar de ontwikkelingen en beschikbaarheid onder voorbehoud is.
De voorlopige datum voor de ALV is geworden 21 oktober a.s. en aanwezigheid zal op basis gaan van een voorinschrijving d.m.v. een formulier op de website. De datum is gebaseerd op beschikbaarheid van FEO en geeft de bond inzicht hoeveel leden aanwezig willen zijn op de ALV. Als er een andere locatie gevonden kan worden zou dit een week eerder kunnen, suggesties zijn welkom. We blijven echter wel zitten met een maximum en overwegen nog alternatieven. Door het invullen van het formulier hopen we een beter inzicht hierin te krijgen. We proberen het formulier voor maandag online te hebben en hier meer informatie over geven.

Ondertussen is er iets meer bekend over de derde termijn ondersteuning vanuit het rijk, de aanvraag hiervoor kan echter pas, naar verwachting, vanaf 16 november. Meer info kun je hier terugvinden.
Kunnen we wel in januari starten? Dat is enorm lastig te zeggen natuurlijk, op dit moment ziet het er nog niet gunstig uit maar met 3 maanden misschien wel. Er wordt al wel gekeken naar de mogelijkheden als het opschuift naar februari. Daarna wordt het, in aller eerlijkheid, al een stuk lastiger.

Het enige overgebleven bestuurslid en ondergetekende hebben van enkele betrokken (oud)leden bericht mogen ontvangen die zij graag mee willen denken en helpen voor het behoud van de D.O.G.D. Echter kunnen we nog wel wat meer meedenkende leden gebruiken die samen met ons het juiste pad kunnen uitwerken. Wil je meedenken stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

Het je andere vragen en/of tips zijn deze altijd welkom op de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of verstuur een chat bericht via onze facebook pagina. Wij gaan niet in op opmerkingen die bij berichten worden geplaatst, beseffende dat we hier mensen met goede bedoelingen benadelen.

 

Namens het bestuurslid Eddy Zuur,

 

Edwin Dodde
Oud-voorzitter

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.