Ten alle tijden mogen spelers worden ingeschreven die geen team hebben of nog geen lid zijn van een dartsbond. Kom diegene van een andere bond, die lid is van de NDB, dan heb je overschrijving nodig. Formulier staat op de site. Tot zes weken voor het einde van de competitie mogen er nieuwe spelers worden toegevoegd.

Wil je een nieuw lid inschrijven stuur dan een mail naar het bondskantoor met alle gegevens van de speler en scan een pasfoto (jpg. bestand originele grootte) en stuur deze naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kun je niet scannen stuur dan een pasfoto naar de postbus van de D.O.G.D. En maak de contributie over naar de rekening van de D.O.G.D.

Spelers die willen overstappen van het ene team naar een ander team kunnen dit doen tijdens de transferperiode. Ze mogen niet naar een lagere divisie maar gelijkwaardig of hoger.

Het is verstandig om de uitslag van de wedstrijd, die je invult in het teambeheer te controleren op de site of die ook is bijgeschreven in het raster.

Ook hoor ik vaak ,ik kon niet in het teambeheer komen, probeer het dan later nog een keer.

Als de deadline nadert en je hebt een probleem, met het in teambeheer komen, stuur dan een mail naar het bondskantoor zodat ik weet dat je het inleveren niet vergeten bent. Die mail moet dan natuurlijk ook op zondag voor 24:00 aanwezig zijn. Maar wacht niet tot het laatste moment maar voer hem in zodra je de tijd ervoor hebt.

 

Als blijkt dat je een wedstrijd niet kan spelen op de betreffende dag of week, neem dan zodra je het weet, contact op met de captain van het andere team.

Uitstellen naar een week na de desbetreffende speelweek mag niet.

Je mag de wedstrijd wel in het voren spelen, of op een andere dag in dezelfde speelweek, mits de captain van het andere team akkoord is en als de uitslag maar op tijd binnen is.

Het is belangrijk dat je telefonisch contact hebt met de captain, als je mailt ga er dan niet vanuit dat de captain het gelezen heeft, je hebt feedback nodig.

 

Captains denk er aan als je telefoonnummer of emailadres wijzigt dit door te geven bij mutaties in het teambeheer. Ook bij adreswijzigingen bij de spelers uit jouw team of van jezelf.

 

 

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.