Maandag 6-5-2024 vonden de bekerfinales plaats in Speeltuinvereniging F.E.O. In de winnaarsronde streden De Smieters en Niks om Hakn om de Henk Metz Bokaal. De verliezersronde ging tussen Bullet Bulls1 en JBC1. 

Tevens hadden we ook een voorspel en winactie op Facebook. Onder alle inzendingen zat er maar 1 goed antwoord tussen. Dat was tevens ook degene die het 1ste antwoord instuurde. Wij feliciteren Jacob van der Laan met het winnen van het bbq-pakket. Jij was de enige die beide wedstrijden goed wist te voorspellen.

Rond 20:30 begonnen we met de finales. Alle supporters die waren komen kijken kregen 2 spannende wedstrijden voorgeschoteld. Ondanks dat Bullet Bulls1 met een 3-1 voorsprong uit de singels kwamen ging het hun niet gemakkelijk af. 2 singels moesten in de laatste leg beslist worden. In de koppels gaven ze bij JBC1 wat gas en kwamen ze via een 3-0 en 3-1 weer terug op een gelijke stand. Het was weer spannend en wie zou de voorsprong nemen? De spanning was ook te zien in de wedstrijd. Er werden wat belangrijke dubbels gemist en het baalmoment ervan was ook duidelijk te zien bij de spelers. Uiteindelijk moet er toch een winnaar komen en Bullet Bulls1 kwam op voorsprong door het koppel met 3-1 te winnen. Het laatste koppel viel ook de kant op van Bullet Bulls1 en daardoor wonnen zij de verliezersronde met 5-3.

Anders ging het bij de wedstrijd tussen De Smieters en Niks om Hakn. De Smieters namen al snel een 2-0 voorsprong. Bij de 3e singel werden er wat dubbels gemist en daar wisten ze bij Niks om Hakn van te profiteren. 2-1 en waar De Smieters de 4e singel leken te winnen, ze kwamen 2-0 voor werd de laatste dubbel voor hun maar niet gegooid. Niks om Hakn profiteerde van de gemiste kansen en maakten er 2-2 van. Bij de koppels ging het 1ste punt naar Niks om Hakn en zo namen zij een 3-2 voorsprong. De Smieters maakten er op hun beurt weer 3-3 van. Het 3e koppel leek door een 2-0 voorsprong richting Niks om Hakn te gaan maar net als met de 4e singel ging het punt, mede door een belangrijke 112 finish richting de tegenpartij. Het laatste koppel ging ook richting De Smieters en daardoor wonnen ook zij de wedstrijd met 5-3.

Bullet Bulls1 en De Smieters gefeliciteerd met jullie 1ste plek. Verder wensen wij De Smieters heel veel succes bij de landelijke bekerfinales. We willen het barpersoneel nogmaals bedanken voor de goede service. De supporters en darters voor de gezellige en sportieve avond. Graag zien we jullie weer bij een volgende keer.

De Smieters winnar beker 23/24 De Smieters Winnaar Henk Metz Bokaal Niks om Hakn Niks om Hakn Runner-up WinnaarsrondeBullet Bulls1 Bullet Bulls1 Winnaar Verliezers ronde JBC 1 JBC 1 Runner-up Verliezers ronde

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.