Even 2 weken geen werk en geen darts gehad, maar heerlijk uitrusten en genieten een andere omgeving. Dus ook even geen activiteit op de site en FB, maar we zijn er weer.

We zijn de eerste 2 weken van de competitie redelijk goed door gekomen, maar Teamcaptains denk eraan de uitslag op tijd in te voeren in Teambeheer!

Gisteren speelde het heren LaCo team haar tweede partij tegen BDC, helaas vielen de dubbels de verkeerde kant op en verloren de heren met 10-7.

Het dagelijks bestuur is weer compleet, na jaren zonder penningmeester te hebben gewerkt is ook deze functie ingevuld. Martin van der Laan is unaniem door het bestuur van de D.O.G.D. benoemd tot beoogd penningmeester, zij benoeming zal nog wel door de ALV bekrachtigt moeten worden.

Nu ontbreekt het ons nog aan één functie die wij graag ingevuld zien, namelijk 1 of meerdere personen die iets voor de jeugd wil(len) doen. Of dit al doen en de samenwerking met de D.O.G.D. aan wil gaan. Heb je intresse neem dan contact op met het bondskantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Edwin Dodde

Voorzitter D.O.G.D.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.