Deze zomer organiseert de DOGD de zomercompetitie die voorheen door DPN werd georganiseerd. De DOGD is van mening dat een zomercompetitie voor iedereen toegankelijk hoort te zijn, onafhankelijk van het niveau van het team.

 Vanaf dit jaar zal inschrijving van een team in de zomercompetitie kosteloos zijn en open voor iedereen (ook voor niet-leden van de DOGD dus!). De DOGD wil hiermee niet alleen reguliere darters de gelegenheid geven om buiten de normale competitie te kunnen spelen, maar wil ook nieuwe spelers verwelkomen die eens willen proeven aan een dartscompetitie. De DOGD wil de competitie zo aantrekkelijk mogelijk maken voor iedereen die darts speelt of wil spelen.

Samen met het vervallen van inschrijfgeld vervalt ook het prijzengeld, in plaats hiervan worden bekers toegekend. Er zal getracht worden om zoveel mogelijk poules van hetzelfde niveau te maken om het competitie-element te bevorderen.

De competitie zal in principe hetzelfde stramien volgens als in het verleden (teams in poules over 10 speelweken, gevolgd door poulewinnaars in een knock-out systeem om de kampioen te bepalen). Met deze opzet willen we een "Terug Naar De Basis" situatie creëren waar het hoofddoel is om een zomer lang plezierig te darten en voor het competitie-darten voor iedereen toegankelijk te maken. Inschrijven kan vanaf 26-03-2012 en uiterlijk tot 01-05-2012 via het formulier op de DOGD website.

 

Download het formulier hier. Vul het in en sla het op en verstuur het als bijlage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
o.v.v. Je teamnaam.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.