Deze zomer organiseert de DOGD wederom een zomercompetitie, deze mag uit leden van verschillende teams worden samengesteld. Dus het hoeven geen bestaande teams te zijn, ook niet leden zijn welkom.
De DOGD is van mening dat een zomercompetitie voor iedereen toegankelijk hoort te zijn, onafhankelijk van het niveau van het team.

Ook dit jaar zal inschrijving van een team in de zomercompetitie 25 euro per team bedragen en open voor iedereen (ook voor niet-leden van de DOGD dus!). De DOGD wil hiermee niet alleen reguliere darters de gelegenheid geven om buiten de normale competitie te kunnen spelen, maar wil ook nieuwe spelers verwelkomen die eens willen proeven aan een dartscompetitie.
De DOGD wil de competitie zo aantrekkelijk mogelijk maken voor iedereen die darts speelt of wil spelen.

Er zal getracht worden om zoveel mogelijk poules van hetzelfde niveau te maken om het competitie-element te bevorderen. Ondanks dat, gaan we ervan uit, dat niet darters worden geholpen, met de normen en waarden (sportiviteit en respect) en uitleg over het spelletje en hoe te schrijven e.d. Wachten met de schrijver te corrigeren tot jezelf of je teamgenoot aan de beurt is. Geduld hebben met diegene die schrijft, de tijd geven om te leren en zich niet opgejaagd te laten voelen. (Hierdoor maak je sneller fouten).

De competitie zal in principe hetzelfde stramien volgens als in het
verleden (teams in poules over 10 speelweken, gevolgd door poulewinnaars
in een knock-out systeem om de kampioen te bepalen). Het reglement van de DOGD wordt gebruikt alleen niet zo streng als in de gewone competitie. Probeer alle wedstrijden te spelen op de aangegeven datum, en lever de stand per mail zo snel mogelijk in.

Het hoofddoel is om een zomer lang plezierig te darten en voor het competitie-darten voor iedereen toegankelijk te maken.

Inschrijven kan vanaf 10-04-2018 en uiterlijk tot 13-05-2018 via het formulier op de DOGD website. Per team dient er 25 euro over gemaakt te worden op rekening: NL70 INGB 0009 3108 57 ten name van de Darts Organisatie Groningen en Drenthe: onder vermelding van de teamnaam.

Formulier mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of opsturen naar DOGD, Padangstraat 28-a 9715 CR in Groningen.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.