Deze zomer houdt de D.O.G.D. weer een zomercompetitie.

De zomercompetitie is voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van het niveau van darter en het team.

Inschrijving van een team in de zomercompetitie is GRATIS en open voor leden en niet leden!

De samenstelling van het team is geheel vrij en hoeft dus niet een bestaand team te zijn. En team bestaat uit minimaal 4 spelers en maximaal 12.

Tijdens de competitie mogen spelers toegevoegd worden aan het team.

De D.O.G.D. wil hiermee niet alleen reguliere darters de gelegenheid geven om buiten de normale competitie te spelen, maar wil ook nieuwe spelers verwelkomen die eens willen proeven aan een dartscompetitie. De D.O.G.D. wil de competitie zo aantrekkelijk mogelijk maken voor iedereen die darts speelt of wil spelen.

Er zal getracht worden om zoveel mogelijk poules van hetzelfde niveau te maken om het competitie-element te bevorderen.

De competitie zal in principe hetzelfde stramien volgen als voorgaande jaren: teams in poules over 10 speelweken, gevolgd door poulewinnaars in een knock-out systeem om de kampioen te bepalen. Tijdens deze zomercompetitie is het regelement van de het wintercompetitie seizoen 2012/13 van toepassing, met uitzondering van het uitstellen van wedstrijden. Wedstrijden mogen uitgesteld worden, maar dienen gespeeld te zijn uiterlijk in speelweek 10.

Met deze opzet willen we zo veel mogelijk mensen laten genieten van een zomer plezierig darten.

Inschrijven kan vanaf 1-04-2013 en uiterlijk tot 11-05-2013 via het formulier dat te hier downloaden is, de competitie begint in de week van 27 mei. Uiterlijk 20 mei zal de poule indeling en compettie verloop via email bekend gemaakt worden.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.