Wijzigingen in promotie/degradatie reglement 2de en 3de divisie.

Er is een probleem ontdekt in het regelement voor promotie en degradatie voor de 3de en 2de divisie. Hierop heeft het bestuur de volgende wijziging moeten doorvoeren:

  • De nummers 11 en 12 degraderen uit de tweede divisie
  • De nummers 10 spelen promotie/degradatie tegen de nummers 3 uit de derde divisie
  • De nummers 1 en 2 uit de derde divisie promoveren rechtstreeks naar de tweede divisie
  • De nummers 1 uit de derde divisie spelen om de plaatsen 1 t/m 4 van derde divisie en afvaardiging naar het Nederlands kampioenschap.
  • De nummers 3 van de derde divisie spelen tegen de nummers 10 van de tweede divisie voor promotie/degradatie.

Een nieuw bestuurslid

Het bestuur is zeer verheugt met het toetreden van Salmon Renyaan tot het bestuur van de D.O.G.D. als algemeen bestuurslid. De kennis van Salmon op het hoogste niveau kan de D.O.G.D. goed gebruiken om een breder inzicht te krijgen in wat een darter op het (inter)nationale toneel nodig heeft. We hopen hiermee in de toekomst ook de top van Groningen beter te kunnen faciliteren. Salmon die ooit is begonnen als jeugdige speler heeft in meer dan 20 jaar altijd in de top van Groningen mee gedaan en maakte deel uit van de nationale selectie. Met ander woorden een brok ervaring op level dat geen van de huidige bestuursleden heeft gehaald. Salmon treedt direct toe tot het bestuur, dit hoeft niet bekrachtigt te worden door de ALV.

Competitieleider

Goed nieuws gaat vaak gepaard met slecht nieuws, in dit geval ook. Martin Judkins heeft per direct zijn functie als competitieleider van de D.O.G.D. neergelegd. Martin kon zich o.a niet vinden in de wijze waarop het bestuur zich mengde in de opzet en uitvoering van de competitie. Het bestuur is echter van mening dat, indien het in belang is van de leden, op eerder gemaakte afspraken terug kan komen. Het huidige beleid van het bestuur is dat je het samen tot de juiste besluiten komt. Martin heeft aangegeven hier moeite mee te hebben heeft mede daardoor besloten om op te stappen.
Het siert Martin dat hij hiermee heeft gewacht tot de competitie indeling klaar was en deze van start kon gaan.
Het bestuur dankt Martin voor zijn inzet die hij als competitieleider getoond heeft.

Het bestuur van de D.O.G.D. zal, samen met de officemanager, de competitieleiding op zich nemen totdat een vervanger is gevonden. Heb jij nou altijd al gedacht dat lijkt me leuk om te doen en je wilt graag weten wat er allemaal op je afkomt? Stuur een mailtje met je telefoonnummer en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ik zal dan contact met je opnemen.

 

We wensen alle darters een plezierige en sportieve competitie toe.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.