Edwin Dodde is de naam en ik ben 3 oktober gekozen als voorzitter van de Darts Organisatie Groningen Drenthe. Met een totaal van 9 stemgerechtigden aanwezig, dank ik hen voor het vertrouwen wat zij mij geven. Ik dank ook de 800+ leden die door hun afwezigheid hun vertrouwen geven. Uitgezonderd de leden die competitie verplichtingen hadden.

Op de ALV heb ik kenbaar gemaakt dat ik graag de rust wil behouden die er op dit moment heerst, na een zeer turbulente periode, met grote consequenties. Nu is het weer tijd om vooruit te kijken en met z'n allen de schouders er onder te zetten. Ja dat lees je goed met z'n allen, een bestuur kan het niet alleen doen. Ik ben van mening dat je dan de vloer op moet en je de mening van de leden te polsen. Ik zal, in de aankomende weken, regelmatig een willekeurige competitie wedstrijd bezoeken en informeren wat voor deze leden belangrijk is.

Natuurlijk heb ik eigen ideeën over de toekomst van de bond, deze ga ik eerst bespreken met de overige bestuursleden alvorens ik de leden hierover informeer, eerst maar eens de lopende zaken oppakken.

Ik wil Rob Fraquin danken voor zijn inzet en passie die hij, in zijn periode als voorzitter, heeft getoond. En ben zeer verheugt dat ik van zijn expertise gebruik mag maken, wat ik zeker ga doen.

 

 

Wat ik erg spijtig vind is dat ik geen gebruik meer kan maken van de expertise van Toon Linnemans (Opa). Zijn bewezen kennis van penningen in deze, ook voor de D.O.G.D., moeilijke tijden, is voor mij persoonlijk een groot gemis. We zullen dus op zoek moeten naar iemand die een degelijke kennis heeft van financiën om zijn plaats in te nemen.
Ik sta open voor nieuwe voorstellen en wil graag dat leden deze ideeën met het bestuur deelt. Denk er wel om dat de uitvoering van voorstellen samen met de leden gedaan moet worden. Een plan om bijvoorbeeld een ranking toernooi te organiseren is goed, als je de vrijwilligers ook mee levert.

Het je vragen aan mij of het bestuur of wil je graag met mij in gesprek, schroom dan niet en stuur mij een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Ik zal zo veel mogelijk de mail beantwoorden in de avond uren i.v.m. verplichtingen overdag.

Ik heb veel zin om samen met jullie, de leden en het bestuur er weer een gezellige organisatie van te maken. Dit kan alleen met wederzijds respect. Dit verlang ik van mijzelf, maar ook van de leden en het bestuur.

 

Woensdag 11 oktober staat de bestuursvergadering in de agenda, na deze vergadering hoop ik jullie verder te informeren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Edwin Dodde

Voorzitter D.O.G.D.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.