Het bestuur van de D.O.G.D. is zeer verheugt dat zij kunnen melden dat Robert Meek is toegetreden tot het bestuur als algemeen bestuurslid. 

Robert is een welkome aanvulling op de huidige samenstelling. We zijn er blij dat we gebruik kunnen maken van zijn ervaringen als actief speler.

In de tweede helft van de competitie zal er een extra teamcaptains vergadering worden geplant om te praten over de competitie van het aankomende seizoen. Het bestuur zal over de opzet en inhoud t.z.t. meer informatie verschaffen.

In navolging van de berichtgeving van maandag 29 oktober is er tijdens de protest periode geen officieel protest binnengekomen. Op dinsdag 13 november a.s. wordt de wedstrijd O.G. Team 1 - T. P. Bulls op neurtaal terrein in het geheel overgespeelt. Het bestuur heeft passende maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen.

De D.O.G.D. mag 2 heren en 2 dames afvaardigen om deel te nemen aan het kwalificatie toernooi voor de Nederlandse selectie. Om hier kans op te maken moeten deze leden voldoen aan bepaalde eisen. Helaas is er geen dame die voldoet aan de criteria. Bij de heren is dit anders en moeten we kiezen. De keuze wordt in samenspraak met de lacomanager voor 1 december bekendgemaakt. Leden die bij de heren 9 t/m 16 en bij de dames 5 t/m 8 geranked zijn, worden door de NDB uitgenodigt. 
Een van de criteria waar geen van onze leden aan kan voldoen is het winnen van een, door de bond georganiseerde, rankingtoernooi. Hier gaan we proberen om verandering in aan te brengen. We houden jullie hierover op de hoogte.

De heren Laco het zaterdag haar wedstrijd tegen de RDB gewonnen. De RDB, de huidge nr 1 van de poule met een wedstrijd meer, was niet opgewassen tegen het sterke spel van de heren van de D.O.G.D. De Dames van de D.O.G.D. moesten hun meerdere erkennen in de speelsters van de RDB. Tijdens de singels kon het nog alle kanten op, bij een 3-2 stand voor de RDB waren de koppels minder succesvol.

 

Het bestuur van de D.O.G.D.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.