Het dartteam The Green Devils draait al 14 jaar mee in de top, de laatste 5 jaar zijn zij zelfs de absolute top met in 2018-2019 hun 5de titel op rij in de ere divisie. Dit jaar grepen ze net naast de dubbel door in de finale te verliezen van de Smieters. Helaas voor The Green Devils misten ze daar mee de 4de dubbel op rij. Des al niet te min onderstaand is een zeer indrukwekkend lijstje:


Sinds 2013 staan ze in de beker finale en hebben deze 4 keer gewonnen (2014, 16, 17, 18).
Vanaf het seizoen 2005-06 zijn ze acht keer kampioen van de ere divisie geworden, 2 keer 2de, 3 keer 3de en 1 keer vierde (2008-09).


Het team heeft verschillende samenstellingen gekend maar de kern van dit team bestaat sinds 2015-16 uit Herman Goedhart, Salmon Renyaan, Henk Westerhof en Nick Crouwel. Jaren lang was Henk Nap de teamcaptain die het team begeleide naar diverse overwinningen, Henk heeft afgelopen seizoen het stokje overgedragen aan Henry Meertens die de succes reeks heeft voorgezet. Voor Nick is het een bijzonder goed seizoen, naast het kampioenschap wist hij zich ook rechtstreeks te plaatsen voor de Nederlandse Selectie door zijn vierde plek op de NDB Ranking. En mag hij zich een jaar lang de beste darter van Groningen noemen door zijn winst tijdens de Gesloten D.O.G.D.  

PHOTO 2019 01 16 17 20 15

Dit team heeft een zeer sterke bezetting en hebben allemaal al de nodige top prestaties geleverd en nog steeds leveren, zit wist Henk het goed bezette Open Zoutkamp van gisteren op zijn naam te zetten! De vraag is wie gaat ze volgend seizoen van de de dubbel afhouden!?

Op zondag 30 juni zullen zij gaan strijden in Nijkerk om het Nationaal Kampioenschappen ere divisie. In 2016 werden als eens 2de van Nederland, zouden ze dit jaar deze prestatie weten te verbeteren?
In elk geval wensen we het team The Green Devils heel veel succes op het Nationaal divisie Kampioenshap.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.