Op 29 september zal het nieuwe lacoseizoen weer van start gaan. Zowel de dames als de heren zullen beginnen met een thuiswedstrijd tegen de selectie van DONHN uit Heerhugowaard. De dames zullen een gooi doen om de play offs te gaan halen. De heren zullen uiteraard gebrand zijn, om de titel van het afgelopen seizoen met hand en tand te gaan verdedigen. De eerste thuiswedstrijd zal zijn op 10 november. Dit seizoen zullen de thuiswedstrijden in de Oliemolen ( Oliemuldersweg 41 te Groningen) worden gespeeld. Uiteraard hopen wij op veel supporters tijdens de thuiswedstrijden. 

De damesselectie zal bestaan uit Angela Hovenga, Miranda Meter, Jolanda Ossentjuk, Marieke Remery, Benderaya Loya en Melissa Smit. Voor de heren zullen dit seizoen aan de oche verschijnen: Marc Bloem, Roelof Boerema, Wouter Bos, Nick Crouwel, Freddie de Haan, Erwin Kiezebrink, Tim Middelbos, Michel Rijkens, Danny Stalman, Robert Tjok, Hendrik Tooren, Appie Visser, Kevin Voornhoot en Mark Pietersen. Helaas hebben de heren afscheid moeten nemen van Salmon Renyaan en Henk Westerhof. Zij gaan een avontuur aan in de Superleague.  

In zowel de selectie voor de dames als de heren is nog ruimte voor vebreding van de selecties. Mocht je denken of vinden daarvoor in aanmerking te komen, dan kun je dit per mail kenbaar maken aan het bondskantoor. 

Verder zal vanaf dit seizoen een DOGD ranking worden opgezet, waarin 9 selectie plaatsen voor de lacoselecties voor het seizoen 2013/2014 zijn te verdienen. Uiteraard is dit ook de perfecte aangelegenheid om jezelf te tonen voor het lopende seizoen. Tot de start van de tweede seizoenshelft kunnen er nog spelers worden bijgeschreven.

Volg ons op: facebook twitter Volg ons op Twitter Ontmoet ons op Facebook

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.