Een ieder die dit wenst, kan een toernooi toevoegen aan de agenda van de D.O.G.D, hieraan zijn wat regels en voorwaarden gekoppelt die men in acht dient te houden.

  1. Om een toernooi toe te voegen moet men ingelogd zijn als gebruiker op de D.O.G.D. website, nog geen account? klik dan hier.
  2. De D.O.G.D. zal toernooien die op dezelfde dag en rond dezelfde tijd als een D.O.G.D. toernooi plaatsvinden verwijderen uit de agenda. Het bestuur is vanmening dat zij haar eigen toernooien voorrang mag verlenen en hierdoor geen kenbaarheid hoeft te maken aan 'concurrerende' toernooien. Deze regel is alleen van toepassing op de regio welke de D.O.G.D. bestrijkt. Verwijdering zal geschieden zonder de plaatser te informeren.
  3. Bij herhaling zal eerst de account geblokkeerd worden, waarna het bestuur geïnformeerd wordt en kunnen eventuele sancties volgen.
  4. Meerdere toernooien op 1 dag van verschillende speelgelegenheden is mogelijk, kijk wel goed of je niet in elkaars vaarwater gaat zitten hier heeft niemand wat aan.
  5. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in. Een korte uitleg van het formulier kun je via deze link inzien.
  6. Het moet natuurlijk een dart toernooi betreffen.
  7. Toegevoegde toernooien worden automatisch in de totaal agenda van de D.O.G.D. geplaatst maar zijn niet zichtbaar op evenement agenda op de homepagina.
  8. Na plaatsing is het altijd mogelijk om zelf wijzigingen door te voeren en eventueel kan men het toernooi weer verwijderen.

Klik hier om verder te gaan.

Website NDB | DodSoft WebDesign
Copyright © 2016. All Rights Reserved.